Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Лазанья з баклажанів

Лазанья з баклажанів

Лазанья з баклажанів
Час приготування: 50 хв
Улюблене всіма блюдо - лазанью - можна зробити з баклажанами. Я пробувала її в гостях у вегетаріанців. Традиційний фарш замінюється на баклажани і виходить чудове, легке, корисне блюдо.

Опис приготування:
Лазанья з баклажанів - нескладне в приготуванні блюдо. Для того, щоб вона вийшло красивою, потрібно акуратно і рівно нарізати і покласти у форму продукти. Солити і перчити можна кожен шар окремо. Перед тим, як почнете укладати шари, включіть духовку. Ставити запікатися лазанью з баклажанів потрібно вже в гарячу духовку. Подавати лазанью з баклажанів можна зі свіжими овочами та листовим салатом. Успіхів і приємного апетиту!

Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід/Легка вечеря

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви/Лазанья
Географія кухні: Азіатська, Східна кухні
Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Листи лазаньї - 9 Штук
  • Томатний соус - 100 Грам
  • Баклажан - 1 Штука
  • Вершки - 1 Стакан
  • Моцарелла - 200 Грам
  • Пармезан - 50 Грам
  • Свіжий базелік - 1 Штука (жменю)
  • Олія оливкова - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Лазанья з баклажанів
Лазанья з баклажанів Приготувати продукти. Лазанья з баклажанів Баклажан розрізати і печіть у мікрохвильовці 7 хвилин. Потім обсмажте до золотистого кольору на олії. Лазанья з баклажанів У форму укладіть 3 листа лазаньї, налийте третину вершків, третина томатного соусу, половину пармезану і половину баклажан, зверху покладіть листочками базиліку. Лазанья з баклажанів Покладіть знову три листа лазаньї, третина вершків, третина томата, половину пармезану, половину баклажан і інші листочки базиліку. Лазанья з баклажанів Покладіть знову три листа лазаньї, налийте третину вершків, третина томата, укладіть моцарелу, збризніть маслом і перцем. Лазанья з баклажанів Випікати в розігрітій до 205 градусів духовці 35 хвилин. Лазанья з баклажанів Смачного!
Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Лазанья з баклажанів - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Лазанья з баклажанів в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 273   
Схожі рецепти страв з фото:
Лазанья з куркою і грибами
Лазанья з помідорами і сиром
Лазанья по-неаполітанські
Лазанья на швидку руку
Смачні рулетики з баклажанів з сиром
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.