Лазанья з баклажанів![]() Час приготування: 50 хв Улюблене всіма блюдо - лазанью - можна зробити з баклажанами. Я пробувала її в гостях у вегетаріанців. Традиційний фарш замінюється на баклажани і виходить чудове, легке, корисне блюдо. Опис приготування: Лазанья з баклажанів - нескладне в приготуванні блюдо. Для того, щоб вона вийшло красивою, потрібно акуратно і рівно нарізати і покласти у форму продукти. Солити і перчити можна кожен шар окремо. Перед тим, як почнете укладати шари, включіть духовку. Ставити запікатися лазанью з баклажанів потрібно вже в гарячу духовку. Подавати лазанью з баклажанів можна зі свіжими овочами та листовим салатом. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід/Легка вечеря Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви/Лазанья Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Лазанья з баклажанів ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Лазанья з баклажанів - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Лазанья з баклажанів в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 273