Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кабачки по-єгипетські

Кабачки по-єгипетські

Кабачки по-єгипетські
Час приготування: 50 хв
Оригінальний, але в той же час простий рецепт кабачків по-єгипетські вас підкорить своїм неймовірно красивим зовнішнім виглядом. А вже аромат-то який! За рахунок додавання рису і курки ви отримуєте відразу всі!

Опис приготування:
Такий рецепт приготування кабачків по-єгипетські, як бачите, дуже навіть простий, так що ні за яким рідкісним інгредієнтом в магазин бігти не доведеться. Обов'язково спробуйте і ви блюдо з кабачків по-єгипетські, отримаєте відразу і гарнір, і закуску, і гаряча страва.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Арабська/Єгипетська

Інгредієнти:
  • Рис - 300 Грам
  • Кабачки - 3 Штуки
  • Морква - 1 Штука
  • Цибуля - 1 Штука
  • Курка - 800 Грам
  • Олія - ??3 Ст. ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком

Кількість порцій: 5

Як приготувати Кабачки по-єгипетські
Кабачки по-єгипетські 1. Курку відварюємо до напівготовності в підсоленій воді, а потім обсмажуємо на рослинному маслі або запікаємо в духовці. Бульйон не виливати. Кабачки по-єгипетські 2. Овочі ріжемо середніми шматочками і на рослинному маслі обсмажуємо 5 хвилин. Можна це робити в тій же сковороді, де смажилася курка. Кабачки по-єгипетські 3. На змащене маслом деко викладаємо спочатку обсмажену курку, наверх - шар овочів. Кабачки по-єгипетські 4. Додамо добре промиті пропарений довгий рис, заливаємо курячим бульйоном. Кабачки по-єгипетські 5. Тушкуємо приблизно 40 хвилин, поки рис не звариться, а вода вся не випарується. Готово!
Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Кабачки по-єгипетські - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати Кабачки по-єгипетські в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 358   
Схожі рецепти страв з фото:
Курка по-єгипетські
Брюссельська капуста з шинкою
Морський рай
Рис в мультиварки на гарнір
Млинці з кабачків
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.