Короп на пару![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Як приготувати коропа на пару швидко і смачно? Дивіться мій рецепт! Короп на пару - це не тільки смачне, але ще й неймовірно корисне, поживне блюдо. Опис приготування: Для приготування коропа на пару нам потрібно: 1. Зняти луску і обробити рибу. 2. Ретельно промити і промокнути серветкою. Відрізати голову і хвіст, а при бажанні - і плавники. 3. Помістити тушки на тарілку, посолити і поперчити їх з обох сторін. 4. Одночасно обробити її, використовуючи ароматичні приправи: естрагон, чебрець, імбир. 5. Очистити зубчики часнику, подрібнити і додати до тушки риби. 6. Заправити рибу соєвим соусом, регулярно перевертаючи тушку так, щоб він проник з усіх боків. 7. Накрити її і витримати в такому положенні не менше години. Чим довше витримка, тим риба буде краще просякнута. 8. Покласти тушку на лист фольги і полити маринадом і розмістити її в чаші пароварки. 9. Наповнити резервуар пароварки водою до максимального рівня. 10. Встановити на підставі збірник для рідких продуктів і чашу для варіння. Накрити кришкою і відварювати протягом 25 хвилин. Після відварювання залишити нудитися ще на 10 хвилин. Карпа можна подати з запеченою картоплею або прикрасити парою часточок лимона. Ось такий ось рецепт приготування коропа на пару, який буде корисний не тільки на святковому столі, але і для тих, кому не можна їсти смажену їжу, цей рецепт також підійде. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Короп Блюдо: Гарячі страви Дієта: Для діабетиків/Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Короп на пару у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Короп на пару. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 297