Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-македонськи

Баклажани по-македонськи

Баклажани по-македонськи
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Такі баклажани приготувати дуже просто, а їх смак - невимовний. Як відомо, помідори і часник - це найкраща гармонія з баклажанами. Ось саме такий рецепт я пропоную сьогодні.

Опис приготування:
Все не вирішувалася приготувати баклажани по-македонськи в домашніх умовах, але от ризикнула. Результатом залишилася дуже задоволена, оскільки таке блюдо внесло різноманітність у наше звичну їжу. Як виявилося, навіть з таких легких продуктів можна приготувати дуже смачне блюдо.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Баклажан - 1 Штука
  • Помідори - 3 Штуки
  • часник - 3 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оцет - 50 Грам
  • Рослинна олія - ??50 Грам

Кількість порцій: 4

Як приготувати Баклажани по-македонськи
Баклажани по-македонськи 1. Отже, для початку підготуємо помідори. Я зазвичай ошпарюють їх окропом і знімаю шкірку. Після цього подрібнюю в блендері, н про можна прокрутити кілька разів через м'ясорубку. Баклажани по-македонськи 2. Перекручені помідори ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, додавши подрібнений часник і рослинне масло. Баклажани по-македонськи 3. Тепер приступаємо до баклажанів: почистіть овоч, наріжте кільцями і обсмажте на олії з двох сторін. Баклажани по-македонськи 4. Тепер змастіть їх часником і рубаною зеленню петрушки. Після - складіть акуратно у вогнетривкий посуд і залийте все томатним соусом. Додайте за смаком приправи. Баклажани по-македонськи 5. Ставимо в духовку наші баклажани, окропивши трохи оцтом. Запікаємо близько півгодини і подаємо як самостійну страву, полив верх соусом.

Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Баклажани по-македонськи, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Баклажани по-македонськи - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 255   
Схожі рецепти страв з фото:
Міні-баклажани
Баклажани по-пармского
Печені баклажани на зиму
Баклажани на зиму з помідорами
Баклажани по-прованськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.