Баклажани по-македонськи![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Такі баклажани приготувати дуже просто, а їх смак - невимовний. Як відомо, помідори і часник - це найкраща гармонія з баклажанами. Ось саме такий рецепт я пропоную сьогодні. Опис приготування: Все не вирішувалася приготувати баклажани по-македонськи в домашніх умовах, але от ризикнула. Результатом залишилася дуже задоволена, оскільки таке блюдо внесло різноманітність у наше звичну їжу. Як виявилося, навіть з таких легких продуктів можна приготувати дуже смачне блюдо. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани по-македонськи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Баклажани по-македонськи, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Баклажани по-македонськи - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 255