Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Фрікасе з курки з грибами

Фрікасе з курки з грибами

Фрікасе з курки з грибами
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Фрікасе з курки з грибами - дуже популярна страва французької кухні. Приготуйте фрикасе на нашу рецептом, і ви обов'язково залишитеся задоволені!

Опис приготування:
Приготувати фрикасе з курки з грибами в домашніх умовах зовсім нескладно! Перед вами класичний рецепт фрикасе з курки з грибами, який ви завжди зможете урізноманітнити, додавши до печериць будь-які інші гриби на ваш смак.

Призначення: На вечерю

Основний інгредієнт:
Птах/Курка/Гриби/Шампіньйони
Блюдо: Гарячі страви/Фрікасе
Географія кухні: Країни Європи/Французька

Інгредієнти:
  • Куряче філе - 700 Грам
  • Печериці - 400 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • Вершки - 200 Грам
  • Борошно - 2 Ст. ложки
  • часник - 2 зубчики
  • Вода - 1 Стакан
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Фрікасе з курки з грибами
Фрікасе з курки з грибами Куряче філе ретельно промити, обсушити паперовим рушником і порізати невеликими шматочками. Фрікасе з курки з грибами Печериці також ретельно промити під водою, очистити, і порізати дольками. Фрікасе з курки з грибами Сковороду добре прогріти, змастити маслом, викласти на неї курку. Коли з м'яса вийде зайвий сік, додати спеції за смаком, посолити, поперчити і додати порізану цибулю. Обсмажувати курку з цибулею, не забуваючи помішувати, поки цибуля не набуде золотистий колір. Фрікасе з курки з грибами Потім додайте до курки і цибулі печериці, добре перемішайте і продовжуйте обсмажувати. Фрікасе з курки з грибами Через хвилин 5-7, коли печериці підсмажаться, залийте суміш вершками, знову добре перемішайте. Зменшіть вогонь, закрийте кришкою і тушкуйте суміш хвилин 10. Фрікасе з курки з грибами Борошно розведіть у воді, добре перемішайте до однорідного стану. Фрікасе з курки з грибами Часник подрібніть ножем або пропустіть через прес. Фрікасе з курки з грибами Потім додайте часник і воду з борошном до суміші, перемішайте. Вимкніть плиту і дайте страві постояти під кришкою хвилин 10-15. Подавайте фрикасе з улюбленим гарніром або овочами. Смачного!
На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Фрікасе з курки з грибами -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Фрікасе з курки з грибами будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 354   
Схожі рецепти страв з фото:
Фрікасе з курки з сиром
Фрікасе з курки з шампіньйонами
Фрікасе з курки в мультиварки
Фрікасе з грибами
Фрікасе з курки зі сметаною
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.