Баклажани по-дагестанських![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Ви не пробували баклажани з бараниною? Настійно рекомендую, поєднання що треба! А за рахунок помідорів страва виходить соковитим. На гарнір зазвичай готую відварну картоплю або макарони. Опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-дагестанських. Страва готується на сковороді, спершу обсмажується цибуля, потім додається баранина і баклажани, після чого всі гаситися під кришкою, також кладемо помідори, часник і спеції. На гарнір можна приготувати картоплю. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Баранина/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Баклажани по-дагестанських ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Баклажани по-дагестанських. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Баклажани по-дагестанських. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 336