Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-дагестанських

Баклажани по-дагестанських

Баклажани по-дагестанських
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Ви не пробували баклажани з бараниною? Настійно рекомендую, поєднання що треба! А за рахунок помідорів страва виходить соковитим. На гарнір зазвичай готую відварну картоплю або макарони.

Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-дагестанських. Страва готується на сковороді, спершу обсмажується цибуля, потім додається баранина і баклажани, після чого всі гаситися під кришкою, також кладемо помідори, часник і спеції. На гарнір можна приготувати картоплю. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Овочі/Баранина/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР

Інгредієнти:
  • Баклажани - 500 Грам
  • Баранина - 500 Грам
  • Помідори - 350 Грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 Грам
  • часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Олія - ??За смаком

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Баклажани по-дагестанських
Баклажани по-дагестанських Баклажани миємо й ріжемо кубиками. Баклажани по-дагестанських Цибулю ріжемо півкільцями. Баклажани по-дагестанських Помідори ріжемо кубиками. Баклажани по-дагестанських Баранину ріжемо шматочками. Баклажани по-дагестанських Лук обсмажуємо до м'якості. Баклажани по-дагестанських Додаємо м'ясо, продовжуємо смажити. Баклажани по-дагестанських Кладемо баклажани і тушкуємо під кришкою 20 хвилин, помішуючи. Баклажани по-дагестанських Нарешті, додаємо помідори, сіль і перець за смаком. Тушкуємо до готовності, приблизно 25 хвилин. Баклажани по-дагестанських За 5 хвилин до готовності страви, кладемо подрібнений або пропущений через прес часник. Баклажани по-дагестанських При подачі посипаємо зеленню. Смачного!
Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Баклажани по-дагестанських. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Баклажани по-дагестанських. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 336   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажанні рулетики
Баклажани з помідорами
Баклажани консервовані на зиму
Баклажани по-міланськи
Баклажани по-ліванські
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.