Чахохбілі з волоським горіхом![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Чахохбілі - це традиційне блюдо грузинської кухні. Поєднує в собі куряче філе тушковане в томатному соусі зі спеціями. У цьому рецепті до традиційних інгредієнтів додаються мелені волоські горіхи. Опис приготування: Це не зовсім класичний рецепт, але не менш вдалий і хороший ніж звичайне чахохбілі. Поділюся з вами секретом, як приготувати чахохбілі з волоськими горіхами в домашніх умовах. Курячі стегенця обсмажте в сухій сковороді, без додавання олії. Потім гарненько протушкувати овочі з волоськими горіхами і спеціями. З'єднайте стегенця і соус разом. Запікайте в духовці 30-35 хвилин. Фінальний акорд - прикрашаємо страву зеленню і подаємо до столу. Вдалого приготування! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Горіхи/Волоські горіхи/Курячі стегенця Блюдо: Гарячі страви/Чахохбілі Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Чахохбілі з волоським горіхом ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Чахохбілі з волоським горіхом - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Чахохбілі з волоським горіхом в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 323