Час приготування: 40 хв
Якщо ви любите готувати різноманітні маринади для м'ясних страв, тоді пропоную вам на замітку дивно смачний і простий рецепт крилець в кисло-солодкому соусі.
Опис приготування:
Рецепт приготування крилець в кисло-солодкому соусі хороший тим, що його можна використовувати також для гриля. Крильця вийдуть дуже соковитими і ніжними всередині, а зовні в хрусткій скоринці, просоченої маринадом.
Призначення:
На обід/На вечерю
Основний інгредієнт:
Птах/Курка/Курячі крильця
Блюдо:
Гарячі страви
Інгредієнти:
- Крильця - 6 Штук
- Борошно - 100 Грам
- Сіль - 1 Щіпка
- Перець - 1 Щіпка
- Мелена імбир - 1 Щіпка
- Рослинна олія - ??1-2 ст. ложок
- Корінь імбиру - 50 Грам
- Часник - 1-3 зубчики
- Соєвий соус - 2 Ст. ложки
- Цукор - 2 Ст. ложки
- Томатна паста - 1-2 Ст. ложок
Кількість порцій: 3
Як приготувати Крильця в кисло-солодкому соусі

1. З цього рецепти ви дізнаєтеся, як приготувати крильця в кисло-солодкому соусі, які неодмінно вразять всіх, хто їх спробує. Для початку необхідно зайнятися паніруванням. У мисочці з'єднати трохи борошна і меленого імбиру. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні додати спеції для курки або гострий перець.

2. Курячі крильця вимити, просушити і обваляти з усіх боків в паніровці. При бажанні борошно можна замінити сухарями.

3. На сковороді розігріти трохи рослинного масла. Відправити туди крильця і ??обсмажити на середньому вогні до появи скоринки. Доводити до готовності їх не потрібно.

4. Поки крила смажаться, можна зайнятися приготуванням соусу. Для це необхідно очистити корінь імбиру і часник. Імбир нарізати тонкими смужками (можна просто натерти на тертці), в часник подрібнити.

5. Коли утворилася апетитна скоринка, крильця можна зняти і викласти у жароміцних форму або на деко. На сковороду, де обсмажувалися крильця, відправити часник та імбир. Обсмажити небагато. Потім додати соєвий соус, томатну пасту і цукор. Влити трохи води або бульйону і варити соус на повільному вогні до загусання.

6. Коли соус трохи Уваров, відправити його до крильцях, рівномірно розподіляючи по всій поверхні. Тепер крильця в кисло-солодкому соусі в домашніх умовах можна відправити в духовку і довести до повної готовності. Подавати їх можна як гаряче блюдо з гарніром або як закуску.
Ви напевно не з чуток знаєте, що Крильця в кисло-солодкому соусі - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Крильця в кисло-солодкому соусі в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар.