Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Вірменська шаурма

Вірменська шаурма

Вірменська шаурма
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Смак шаурми знає кожен, але приготувати вірменську шаурму в домашніх умовах можуть не всі. Рецепт дещо відрізняється від традиційного східного, але смак залишається таким же вражаючим.

Опис приготування:
Захотілося приготувати шаурму з куркою. Виходить вона досить смачною. При бажанні додайте в начинку сир Сулугуні і гриби. Крім цього, ви можете зробити її на ваш смак.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Птах/Курка/Мука і тісто
Блюдо: Гарячі страви/Шаурма

Інгредієнти:
  • Тонкий лаваш - 1 Штука
  • Морква по-корейськи - 100 Грам
  • Помідор - 2 Штуки
  • Огірок - 2 Штуки
  • Цибуля - 1 Штука
  • Майонез - 6 Ст. ложок
  • Кетчуп - 6 Ст. ложок
  • Куряче філе - 400 Грам
  • Зелень - За смаком

Кількість порцій: 2

Як приготувати Вірменська шаурма
Вірменська шаурма 1. Приготувати вірменську шаурму в домашніх умовах дуже просто, а її смак виходить більш насиченим. Багато залежить і від начинки. Вірменська шаурма 2. Обсмажуємо куряче філе з цибулею, солимо і перчимо начинку. Найкраще нарізати м'ясо соломкою. Вірменська шаурма 3. Тепер готуємо соус: змішуємо майонез і кетчуп, додаємо чорний мелений перець. За бажанням, можна додати зубчик часнику, видавивши його в соус. Вірменська шаурма 4. Тепер розрізаємо лаваш на дві частини. У нас вийти дві шаурми. Вірменська шаурма 5. Правий край одразу просочуємо соусом, після чого викладаємо начинку. Тепер відповідальний момент - нам потрібно згорнути нашу шаурму. Я загортаю зазвичай верхній і нижній край і скручую в одну сторону лаваш з начинкою. Вірменська шаурма 6. От і все, наша вірменська шаурма в домашніх умовах готова! Смачного!
Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Вірменська шаурма, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Вірменська шаурма. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 369   
Схожі рецепти страв з фото:
Шаурма в лаваші
Шаурма з морквою по-корейськи
Шаурма з морквою
Шаурма по-домашньому
Шаурма з куркою
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.