Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-флотськи

Баклажани по-флотськи

Баклажани по-флотськи
Час приготування: 40 хв
Чи не хочете перевантажувати м'ясну страву ще й макаронами? Чому б не замінити звичну рецептуру і не зробити вдома ці чудові баклажани по-флотськи для себе і рідних!

Опис приготування:
Баклажани - дуже корисний овоч, а головне - його можна готувати практично з чим і як завгодно! Всі чули про макаронах по-флотськи, але ж фарш необов'язково з борошняним поєднувати. Хочу поділитися з Вами цим нехитрим рецептом баклажан по-флотськи. Блюдо - ситне, але легке, завдяки поєднанню м'яса і овочів воно ще й корисне. Для приготування баклажан по-флотськи можна брати будь-яке м'ясо, в принципі. Я найчастіше роблю з індичкою - м'ясо дуже ніжне. Дивимося докладний рецепт з фото і запам'ятовуємо.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Фарш - 500 Грам
  • Баклажани - 500 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • Помідори - 4 Штуки
  • Часник - 1-2 зубчики
  • Оливкова олія - ??За смаком (для смаження)
  • Спеції - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Баклажани по-флотськи
Баклажани по-флотськи Баклажани нарізаємо якими шматками, тільки не великими. Солимо і відставляємо на 10 хвилин. Баклажани по-флотськи Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо в оливковій олії. Баклажани по-флотськи Робимо з м'яса фарш (втім, можете і готовий придбати). Баклажани по-флотськи Додаємо фарш до цибулі і обсмажуємо. Баклажани по-флотськи Віджимаємо баклажани від солі і додаємо до фаршу. Баклажани по-флотськи Дрібно ріжемо помідори і додаємо їх до м'яса і баклажанів. Якщо потрібно, влийте ще оливкової олії. Подрібніть часник і разом зі спеціями надішліть його до м'яса. Закриваємо кришку і тушкуємо до готовності. От і все! Наші баклажани по-флотськи готові. Подати їх можна з гарніром у вигляді картопляного пюре, а можна і зовсім без гарніру. Смачного)
Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Баклажани по-флотськи самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Баклажани по-флотськи. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 272   
Схожі рецепти страв з фото:
Фаршировані баклажани з беконом
Баклажани з горіхами
Макарони по флотськи
Баклажани по-іспанськи
Локшина по-флотськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.