Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Хінкалі

Хінкалі

Хінкалі
Час приготування: 40 хв
Рецепт приготування хінкалі. Хінкалі - дуже смачне і популярне блюдо кавказької кухні.

Опис приготування:
Для хінкалі тісто замішується без додавання туди яєць. Для начинки краще готувати фарш із суміші яловичини, баранини і свинини.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська

Інгредієнти:
  • Вода - 1,4 Склянки
  • Сіль - За смаком
  • Борошно - За смаком
  • Ріпчасту цибулю - 1 Штука
  • Перець і сіль - За смаком
  • Кинза, петрушка - За смаком
  • Фарш - 500 Грам

Кількість порцій: 6

Як приготувати Хінкалі
Хінкалі 1. Змішуємо борошно, сіль і воду, замішуємо досить круте тісто. Дамо йому трохи відлежатися, потім підмішування і на дві частини розділимо. Робимо з тіста ковбаски, діаметр приблизно 4 см, на шматочки шириною 1 см нарізаємо ковбаски. Хінкалі 2. Приготуємо фарш. Через м'ясорубку на крупній решітці перемолоти м'ясо (баранина, яловичина і свинина). У фарш додаємо дрібно нарізаної петрушки, очищений і не дуже дрібно нарізану цибулю, всипаємо товченого насіння кінзи, і наливаємо холодної води (приблизно п'ять-шість ложок). Хінкалі 3. Шматочки тесту розгортаємо в тонкі млинці (діаметр приблизно 15 см), розгортає тісто так, щоб краї були тонше. На середину млинчиків викладаємо фарш. Тісто над фаршем збираємо акуратними складками, сборочкі прищипують. Має вийти приблизно 20-25 сборочек. Піпочку формуємо верхівку (при їжі в неї зручно встромляти вилку, щоб не витікав сік). Хінкалі 4. По одному хінкалі кидаємо в киплячу воду. Шумівкою злегка помішує, стежимо, щоб вони не прилипали до дна. Під час варіння вони повинні перевернутися вниз вузликом. Після того як закипить вода варимо хвилин десять. Хінкалі 5. Виймаємо хінкалі на тарілку, подаємо до них змішаний оцет, перець і сіль. Смачного!
Хінкалі - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Хінкалі в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 389   
Схожі рецепти страв з фото:
Хінкалі з бараниною
Тісто для хінкалі
Хінкалі по-грузинськи
Домашні хінкалі
Хінкалі з сиром
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.