Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-арабськи

Баклажани по-арабськи

Баклажани по-арабськи
Час приготування: 30 хв
Недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що!

Опис приготування:
Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, як бачите, був трохи мною перероблений, - адже все ж не в мікрохвильовці це блюдо готувалося спочатку, це очевидно. Але навіщо ж витрачати більше часу, особливо влітку, коли біля плити стояти взагалі не хочеться? Так що розповім, як зробити баклажани по-арабськи по новому, сучасному рецепту!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Арабська

Інгредієнти:
  • Баклажани - 2 Штуки
  • Морква - 1 Штука
  • Цибуля - 1 Штука
  • Перець болгарський - 1 Штука
  • Горіхи волоські - 10 Штук
  • Помідори - 2 Штуки
  • Фарш - 200 Грам
  • Сир - За смаком
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Баклажани по-арабськи
Баклажани по-арабськи 1. Підготуємо інгредієнти. Баклажани по-арабськи 2. Баклажани розрізаємо вздовж, виймаємо нутрощі raquo ;, вийшла човник натираємо сіллю. Залишки разом з іншими овочами (крім помідорів) подрібнюємо. Баклажани по-арабськи 3. Моркву і цибулю обсмажити на олії, коли вони зарум'яняться, додамо фарш і інші овочі, включаючи м'якоть баклажана. Солимо, перчимо до смаку. Баклажани по-арабськи 4. Горіхи чистимо і товчемо в ступі. Натираємо ними внутрішню частину човників і викладаємо зверху начинку. Баклажани по-арабськи 5. Помідори нарізаємо тонкими півкільцями, викладаємо поверх начинки зі сковороди, зверху присипаємо все тертим сиром. Баклажани по-арабськи 6. Відправимо в мікрохвильовку на 6 хвилин на повній потужності. Перевіряємо на готовність такі човники, можна подавати!
Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Баклажани по-арабськи на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Баклажани по-арабськи - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 507   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани по-турецьки з м'ясом
Ікра з баклажанів і перцю
Рулетики з баклажанів з фаршем
Баклажани по-арабськи в духовці
Баклажани по-іранських
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.