Стручкова квасоля по-португальськи![]() Час приготування: 25 хв Дуже хочу поділитися з вами рецептом приготування стручкової квасолі по-португальськи. Прекрасний рецепт - ситний, простий, корисний! Якщо ви хочете більше їсти овочів, то це для вас! Опис приготування: Стручкова квасоля по-португальськи готується дуже швидко. Поріжте шинку на кубики і обсмажте до золотистого кольору. Стручкова зелена квасоля теж повинна бути порізана на половинки. Помідори добре б почистити і порізати на великі шматочки, щоб після гасіння вони залишилися шматочками. Сіль, спеції використовуйте на свій смак. Можна навіть капнути соєвого соусу. Чудовим доповненням до стручкової квасолі по-португальськи буде відварну картоплю з зеленню. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Португальська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Стручкова квасоля по-португальськи ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Стручкова квасоля по-португальськи в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Стручкова квасоля по-португальськи не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 305