Цвітна капуста по-китайськи![]() Час приготування: 15 хв Цвітна капуста по-китайськи - відмінний гарнір до риби, курки. Також цвітна капуста по-китайськи може бути цілком самостійною стравою. Відмінний смак, користь і вид капусти завжди прикрасять трапезу. Опис приготування: Цвітну капусту по-китайськи готуйте на сильному вогні, весь час помішуючи. Розігрійте сковороду і влийте масло, а потім один за одним додавайте капусту з часником, соуси і спеції. Для приготування капусти вам знадобиться кілька хвилин. Весь час пробуйте і дуже акуратно додавайте спеції на свій смак. Цвітну капусту по-китайськи подавайте гарячою, посипавши зеленню. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Цвітна капуста Блюдо: Гарячі страви/Гарніри Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Цвітна капуста по-китайськи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Цвітна капуста по-китайськи, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Цвітна капуста по-китайськи - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 388