Кабачки по-абхазьки![]() Час приготування: 30 хв Хочу сказати, що зробити кабачки по-абхазьки в домашніх умовах неважко і смак кабачків з майонезом і часничком вже точно дізнаєтеся відразу, але зате виглядає таке блюдо дуже святково і апетитно! Опис приготування: Особисто мені дуже імпонує цей простий рецепт кабачків по-абхазьки, дуже простий і продуманий, оскільки соус, який подається окремо, зазвичай дуже швидко закінчується, навіть раніше, ніж самі кабачки. А з цим рецептом приготування кабачків по-абхазьки вам така проблема не загрожує - все швидко, смачно і помірно. Рекомендую! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Абхазька Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Кабачки по-абхазьки ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Кабачки по-абхазьки, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Кабачки по-абхазьки - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 306