Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кабачки по-абхазьки

Кабачки по-абхазьки

Кабачки по-абхазьки
Час приготування: 30 хв
Хочу сказати, що зробити кабачки по-абхазьки в домашніх умовах неважко і смак кабачків з майонезом і часничком вже точно дізнаєтеся відразу, але зате виглядає таке блюдо дуже святково і апетитно!

Опис приготування:
Особисто мені дуже імпонує цей простий рецепт кабачків по-абхазьки, дуже простий і продуманий, оскільки соус, який подається окремо, зазвичай дуже швидко закінчується, навіть раніше, ніж самі кабачки. А з цим рецептом приготування кабачків по-абхазьки вам така проблема не загрожує - все швидко, смачно і помірно. Рекомендую!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Абхазька

Інгредієнти:
  • Кабачки - 3 Штуки
  • Майонез - 200 Грам
  • часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком

Кількість порцій: 5

Як приготувати Кабачки по-абхазьки
Кабачки по-абхазьки 1. Кабачки миємо й нарізаємо шматочками. Натираємо сіллю і залишимо постояти. Кабачки по-абхазьки 2. Коли трохи пустять сік - підсмажуємо на сковороді з двох сторін до готовності. Кабачки по-абхазьки 3. Часник тиснемо через прес і змішаємо з майонезом. Кабачки по-абхазьки 4. Додамо до соусу зелень, сіль, перець і приправи за смаком. Ретельно перемішати. Кабачки по-абхазьки 5. А тепер викладаємо на гарне блюдо шар кабачків - шар соусу по черзі, потроху зменшуючи кількість інгредієнтів, щоб вийшло схоже на гірку або тортик. Все!
Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Кабачки по-абхазьки, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Кабачки по-абхазьки - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 306   
Схожі рецепти страв з фото:
Кабачки з фаршем
Кабачки, фаршировані овочами
Кабачки в молоці
Шашлик по-абхазьки
Кабачки по-українськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.