Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Каннеллоні фаршировані

Каннеллоні фаршировані

Каннеллоні фаршировані
Час приготування: 45 хв
Як тільки ці макаронні вироби з'явилися на прилавках магазинів, то відразу ж отримали величезну популярність. Їх можна фарширувати якими начинками, ну а я пропоную вам свій простий рецепт.

Опис приготування:
Якщо ви вже не раз бачили в магазині ці веселі макарони, але не знаєте, як правильно їх готувати, тоді в цьому рецепті я із задоволенням розповім вам, як зробити каннеллони фаршировані. Найбільший з їх плюс в тому, що в якості начинки ви можете вибрати абсолютно будь-які інгредієнти на ваш смак, в іншому технологія приготування одна і та ж. Складного в цьому рецепті немає абсолютно нічого, готувати такі макарони ви можете як за допомогою духовки, так і на сковороді або в каструлі. Ну а кінцевий результат в будь-якому випадку вразить вас не тільки відмінним смаком, але і вельми симпатичним зовнішнім виглядом, так що з цим простим рецептом каннеллони фаршированих ви легко влаштуєте романтичну вечерю для своєї другої половинки.

Призначення: На обід/На вечерю/Святковий обід/Романтична вечеря

Основний інгредієнт:
Макарони
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Країни Європи/Італійська

Інгредієнти:
  • Каннеллоні - 8 Штук (1 упаковка)
  • Брокколі - 400 Грам
  • Печериці - 300 Грам
  • Вершки 15% - 150 мілілітрів
  • Сир твердий - 50 Грам
  • часник - 3 зубчики
  • Масло вершкове - 2 ст. ложки
  • Перець чорний мелений - 0,5 чайної ложки
  • Сіль - 0,5 чайної ложки
  • Базилік сушений - 2-3 щіпок

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Каннеллони фаршировані
Каннеллоні фаршировані Для початку підготуємо всі інгредієнти: броколі поділяємо на суцвіття і відварюємо протягом 2-3 хвилин, гриби промиваємо і ріжемо на частини. Сковороду ставимо на вогонь і розтоплюємо в ній вершкове масло, викладаємо злегка роздавлені зубчики часнику і обсмажуємо його зовсім небагато, потім виймаємо. Каннеллоні фаршировані Тепер кладемо на сковороду гриби і смажимо їх на сильному вогні 8-10 хвилин, потім вливаємо вершки. Каннеллоні фаршировані Приблизно через 2 хвилини додаємо брокколі, солимо і перчимо, перемішуємо і знімаємо з вогню, накриваємо кришкою сковороду. Каннеллоні фаршировані Тепер нам необхідно відварити каннеллони так, щоб вони були майже готові, але не розвалювалися в руках. Зазвичай на це йде 6-8 хвилин, але ви обов'язково врахуйте час, рекомендований на упаковці. Готові каннеллони промиваємо під холодною водою і висушуємо. Каннеллоні фаршировані Акуратно фаршируємо каннеллони приготовленої начинкою. Каннеллоні фаршировані Викладаємо їх на деко або у форму для запікання, посипаємо тертим сиром і сушеним базиліком. Каннеллоні фаршировані Ставимо каннеллони в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, запікаємо до золотистої скоринки. Готову страву подаємо до столу і насолоджуємося неповторним смаком. Смачного!
Побачивши це неймовірне блюдо, Каннеллони фаршировані, ви обов'язково повинні дізнатися як приготувати його в домашніх умовах. Для початку уважно вивчіть рецепт. Вам необхідно заздалегідь купити всі потрібні інгредієнти, щоб приготування не перервалося через брак одного з продуктів. Розкладіть всі продукти і прилади перед собою. Тепер прийшла пора з'ясувати, як зробити Каннеллони фаршировані вдома, для цього зручно читати рецепт приготування по кроках з фото. Класичний склад блюда можна змінювати на свій розсуд, але для першого разу, радимо дотримуватися вище представленого опису. Запам'ятавши, як готується домашній Каннеллони фаршировані, наступного разу ви можете діяти по пам'яті. Ми впевнені, що кулінарія стане для вас способом самовираження, і ви з радістю будете дивувати своїх близьких все новими кулінарними шедеврами. Однак дуже важливо не забувати підраховувати калорії, щоб не нашкодити фігурі і здоров'ю.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 270   
Схожі рецепти страв з фото:
Каннеллоні з м'ясом
Каннеллоні з сиром
Каннеллоні з грибами
Каннеллоні з рікоттою
Патисони, фаршировані в духовці
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.