Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Буглама з курки

Буглама з курки

буглама з курки
Час приготування: 1 ч. 30 хв
Справжня чоловіча страва - і за смаком, і за методом готування. Мій чоловік запросто готує цю страву, не хочете спробувати і ви?

Опис приготування:
Бугламу готують у багатьох країнах, але кажуть, що страва буглама з куркою має грузинське коріння. Мені все одно, хто придумав цю страву, але честь і хвала йому. Готувати бугламу з курки дуже просто, тому цим рецептом часто користується мій чоловік, коли йому полювання покуховаріть. Ніжне і соковите м'ясо курки, просочене соком і ароматами овочів - це словами не описати. Раджу скористатися цим рецептом приготування буглама з курки і спробувати блюдо самому. А як приготувати бугламу з курки, я вам розповім.
1. Курку миємо й обробляємо на невеликі шматки.
2. Своїм та чистимо всі овочі.
3. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями, картоплю - часточками або невеликими кубиками, помідор - кубиками, моркву - кружальцями, перець - смужками, гострий перець нарізаємо дуже дрібно, стручкову квасолю можна поламати руками.
4. Нам знадобиться толстостенная посуд для готування - казан, качатницю або інший посуд з кришкою. Починаємо конструювати наше блюдо. Всі інгредієнти викладаються шарами і кожен шар злегка солимо і перчимо. На дно кладемо вершкове масло, потім - курка, цибуля, квасоля, помідор, картопля, болгарський перець, морква, зелень і гострий перець. Часник можна подрібнити і викласти разом із зеленню, а можна вставити по центру каструлі в овочі цілої голівкою. Тільки не забудьте зняти верхній шкірку з голівки часнику.
5. Закриваємо посуд кришкою і ставимо на середній вогонь. На самому початку можна додати пару ложок води, потім овочі дадуть сік і рідини для гасіння буде достатньо. Тушкуємо під кришкою 40 хвилин.
6. Додаємо в наше блюдо винний оцет або лимонний сік, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 15.
7. Прибираємо з вогню, даємо настоятися хвилин 15-20 і можна їсти. На гарнір можна подати рис.

Смачного!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Птах/Курка
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Курка - 1-1,2 Кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 4-5 Штук
  • Картопля - 2-3 Штук
  • Морква - 2 Штуки
  • Перець болгарський - 1-2 Штук
  • Помідор - 1-2 Штук
  • Часник - 3-4 зубчики
  • Перець гострий - 1/2 Штуки
  • Квасоля стручкова - 300-400 Грам
  • Вершкове масло - 50 Грам
  • Лимонний сік або винний оцет - 1 Ст. ложка
  • Зелень - 70 Грам (петрушка, кінза, базилік, м'ята, кріп - всього по немножку)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)

Кількість порцій: 6-8
Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що буглама з курки - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати буглама з курки в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 239   
Схожі рецепти страв з фото:
Буглама з баранини
Буглама з яловичини
Буглама в мультиварки
Буглама зі свинини
Азербайджанська буглама
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.