Баранячі ребра на грилі![]() Час приготування: 4 год. 0 хв Щоб приготувати баранячі ребра на грилі, м'ясо потрібно замаринувати. Бальзамічний оцет і гілочки чебрецю допоможуть нам у цьому. Баранячі ребра на грилі дуже смачні ласощі, його люблять всі наші чоловіки. Опис приготування: Баранячі ребра на грилі виходять дуже смачними і ніжними. Маринування в оцті трохи змінює смак м'яса і робить його м'якше. Так як м'ясо робиться одним шматком, то часу на його приготування потрібно більше, а температура менше. Готовим баранячим ребрам на грилі потрібно дати відпочити 10 хвилин і відразу подавати з відвареною картоплею і свіжими овочами. Призначення: На вечерю/На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Баранина Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Баранячі ребра на грилі ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Баранячі ребра на грилі, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Баранячі ребра на грилі - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 348