Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Котлети з печінки в духовці

Котлети з печінки в духовці

Котлети з печінки в духовці
Час приготування: 50 хв
Прекрасний рецепт для найближчого вечері. Приготуйте ці чудові котлети з печінки в духовці в домашніх умовах. Інгредієнти використовуються гранично прості, а результат приголомшливий!

Опис приготування:
Перед вами простий рецепт приготування котлет з печінки в духовці. Ось що вам знадобиться: фарш яловичий, рис, масло рослинне, сіль, перець, яйце і цибулю ріпчасту. З приготуванням впорається навіть не найдосвідченіший кухар. Як гарнір приготуйте картопляне пюре або відваріть макарони. За бажанням, можна зробити соус зі сметани або вершків. До столу подавайте зі свіжими овочами. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Субпродукти/Печінка
Блюдо: Гарячі страви/Котлети

Інгредієнти:
  • Печінка яловича - 1 Кілограм
  • Рис - 1,5 Склянки
  • Цибуля ріпчаста - 3 Штуки
  • Яйце - 1 Штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Олія - ??1 Ст. ложка

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Котлети з печінки в духовці
Котлети з печінки в духовці Яловичу печінку промийте і перекрутити через м'ясорубку. Котлети з печінки в духовці Рис відваріть до готовності. Котлети з печінки в духовці Цибулю дрібно поріжте і обсмажте на олії до золотистої скоринки. Котлети з печінки в духовці До печінки додайте одне яйце, посоліть і поперчіть. Все ретельно перемішайте. Котлети з печінки в духовці Тепер цибулю і рис. Все перемішуємо. Котлети з печінки в духовці Сформуйте з отриманої маси котлетки. Обсмажте їх на рослинному маслі, 2 хвилини з кожного боку. Потім котлети укладіть у форму для запікання. Форму відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Котлети з печінки в духовці Готово! Смачного!
Ви напевно не з чуток знаєте, що Котлети з печінки в духовці - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Котлети з печінки в духовці в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 422   
Схожі рецепти страв з фото:
Печінкові котлети
Котлети з курячої печінки
Котлети з рисом в духовці
Пісні котлети в духовці
Котлети з печінки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.