Качка по-східному![]() Час приготування: 1 ч. 30 хв Рецепт качка по-східному - приготування качки з яблуками під соєвим соусом. Блюдо азіатської кухні. Опис приготування: Змішайте мед з соєвим соусом до тих пір, поки мед повністю не розчиниться в соусі. Ретельно промийте качку, після чого змажте її приготовленим соусом і відправте в прохолодне місце на 5 годин, щоб вона просочилася. Яблука нарізаються невеликими часточками, після чого ними начиняється птах, який після кладеться в сотейник. Через брюшное отвір, куди раніше клалися яблука, залийте залишився соус, після чого цей отвір варто або зашити, або скріпити дерев'яними шпажками. Запікайте качку по-східному півтори години під кришкою при температурі 230 С. Поливайте виділяється соком час від часу. Подавати блюдо слід з коричневим рисом і зеленою цибулею. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Качка/Фрукти Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Качка по-східному в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Качка по-східному не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 353