Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Щука фарширована

Щука фарширована

Щука фарширована
Час приготування: 40 хв
Рецепт приготування фаршированої щуки. Таке блюдо як «Фарширована щука» відмінно виглядатиме на святковому столі.

Опис приготування:
Шкірку риби акуратно знімають, м'ясо щуки перемолоти в блендері разом з хлібом, часником і майонезом. Шкуру наповнюємо фаршем і запікаємо в духовці.

Призначення: На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Щука
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • ріпчастої цибулі - 1 Штука
  • Шафран - 1 Грам
  • Майонезу - 200 Грам
  • Щука - 1 Штука
  • часник - 1 зубчик
  • Батон - 1 Штука
  • Молока - 100 Грам

Кількість порцій: 6

Як приготувати Щука фарширована
Щука фарширована 1. У проточній холодній воді промиваємо щуку, очищають від луски, навколо голови гострим ножем робимо акуратні надрізи. Щука фарширована 2. Нам треба зняти цілу шкурку, і для цього, щоб шкурка риби знялася без особливих зусиль, щуку небагато треба відбити. Коли доходимо до хвоста, хребетних кістка рубаємо, потім шкіру чистимо зсередини. Від кісточок відокремлюємо м'ясо, і складаємо в чашу блендера. Очищаємо цибулю, додаємо в блендер, так само додаємо сюди булку, попередньо замочену в молоці, додаємо майонез, спеції, перець, часник і сіль. Всі подрібнюємо. Щука фарширована 3. Отримати фаршем (він повинен бути дуже ніжним) акуратно заповнюємо шкіру щуки. Фарш набиваємо не надто щільно, потім шкуру зашиваємо нитками. Щука фарширована 4. У марлю укладаємо щуку, опускаємо в каструлю, рибним бульйоном заливаємо, і приблизно хвилин двадцять п'ять-тридцять варимо на невеликому вогні. Щука фарширована 5. Потім щуку виймаємо, обмазуємо майонезом і укладаємо на решітку. Хвилин на десять відправляємо в духовку. Запікаємо до появи скоринки. Щука фарширована 6. Фарширована щука готова. Добре подавати з хріном.

Дуже смачний Щука фарширована зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Щука фарширована з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 323   
Схожі рецепти страв з фото:
Щука тушкована
Щука смажена
Щука у фользі
Фарширована щука
Фарширована щука в духовці
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.