Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Курка в гострому соусі по-китайськи

Курка в гострому соусі по-китайськи

Курка  в гострому соусі по-китайськи
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню парочкою екзотичних страв, не поспішайте бігти в супермаркет у відділ делікатесів, адже є рецепт приготування курки в гострому соусі по-китайськи.

Опис приготування:
Отже, щоб приготувати курку в гострому соусі по-китайськи, бажано використовувати вок. Це традиційна глибока сковорода, яка зазвичай використовується при приготуванні азіатських страв. Через брак вока можна обійтися сковорідкою.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Птах/Курка
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Куряче філе - 700 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • Морквина - 1 Штука
  • Гострий перець - 1 Штука
  • часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 4 Ст. ложки
  • Табаско - 3-4 Капель
  • Ананасовий сік - 1 Стакан
  • Крохмаль - 1 Ст. ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Орегано - - За смаком
  • Рослинна олія - ??- За смаком

Кількість порцій: 1-2

Як приготувати Курка в гострому соусі по-китайськи
Курка  в гострому соусі по-китайськи Моєму філе в проточній воді. Ріжемо на невеликі шматки. Курка  в гострому соусі по-китайськи Перець і часник подрібнити в миску з куркою. Курка  в гострому соусі по-китайськи Нарізати цибулю кільцями. Курка  в гострому соусі по-китайськи Нарізати моркву колами. Додати цибулю і моркву в миску з куркою. Курка  в гострому соусі по-китайськи Все перемішуємо. Додаємо Табаско, прибираємо в холодильник на чверть години. Курка  в гострому соусі по-китайськи Щедро поливаємо сковороду або вок рослинним маслом і смажимо курку на великому вогні протягом 5-7 хвилин. Додаємо ананасовий сік, крохмаль, зменшуємо вогонь і тримаємо курку ще 5-7 хвилин.

Гідно оцінити Курка в гострому соусі по-китайськи ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Курка в гострому соусі по-китайськи, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 364   
Схожі рецепти страв з фото:
Курка в гострому соусі
Курка по-китайськи в кисло-солодкому соусі
Мідії в гострому соусі
Свинина в гострому соусі
Крильця в гострому соусі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.