Курка в гострому соусі по-китайськи![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню парочкою екзотичних страв, не поспішайте бігти в супермаркет у відділ делікатесів, адже є рецепт приготування курки в гострому соусі по-китайськи. Опис приготування: Отже, щоб приготувати курку в гострому соусі по-китайськи, бажано використовувати вок. Це традиційна глибока сковорода, яка зазвичай використовується при приготуванні азіатських страв. Через брак вока можна обійтися сковорідкою. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Курка в гострому соусі по-китайськи ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Гідно оцінити Курка в гострому соусі по-китайськи ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Курка в гострому соусі по-китайськи, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 364