Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кабачки по-вірменськи

Кабачки по-вірменськи

Кабачки по-вірменськи
Час приготування: 40 хв
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати кабачки по-вірменськи або як це у них називається Айлазан, то ось вам рецепт! Не переживайте - це дуже просте, ситне і доступне блюдо, вам сподобається!

Опис приготування:
Хочу вам сказати, що я так і не зрозуміла, чому ж рецепт приготування кабачків по-вірменськи відрізняється від звичайного рагу, тому буду вдячна, якщо хтось вкаже мені на помилки. Тим більше, що самі розумієте - якщо забивати в пошук простий рецепт кабачків по-вірменськи raquo ;, то може показати що завгодно. Так що удачі!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Гарячі страви/Рагу
Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська
Дієта: Дієтичне харчування

Інгредієнти:
  • Кабачок - 1 Штука
  • Цибуля - 1 Штука
  • Картопля - 3 Штуки
  • Помідор - 1 Штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Кабачки по-вірменськи
Кабачки по-вірменськи 1. Підготуємо інгредієнти. Помідор звільнимо від шкірки, картопля і цибуля моєму і чистимо. Кабачки по-вірменськи 2. Нарізаємо кубиками. Обсмажуємо в рослинному маслі, присипавши своїми улюбленими приправами. Кабачки по-вірменськи 3. Солимо, перчимо, додаємо трохи води і тушкуємо до готовності. Кабачки по-вірменськи 4. Насипаємо по тарілках і посипаємо зеленню. Готово!
Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Кабачки по-вірменськи у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Кабачки по-вірменськи. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 365   
Схожі рецепти страв з фото:
Човники з кабачків без м'яса
Американський пиріг з арахісовим маслом
Салат &Клязьма&
Зимовий морквяний салат
Кабачки з сиром і часником
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.