Кабачки по-вірменськи![]() Час приготування: 40 хв Якщо ви ще не знаєте, як приготувати кабачки по-вірменськи або як це у них називається Айлазан, то ось вам рецепт! Не переживайте - це дуже просте, ситне і доступне блюдо, вам сподобається! Опис приготування: Хочу вам сказати, що я так і не зрозуміла, чому ж рецепт приготування кабачків по-вірменськи відрізняється від звичайного рагу, тому буду вдячна, якщо хтось вкаже мені на помилки. Тим більше, що самі розумієте - якщо забивати в пошук простий рецепт кабачків по-вірменськи raquo ;, то може показати що завгодно. Так що удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Кабачки по-вірменськи ![]() ![]() ![]() ![]() Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Кабачки по-вірменськи у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Кабачки по-вірменськи. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 365