Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Шашлик на сковороді з баранини

Шашлик на сковороді з баранини

Шашлик на сковороді з баранини
Час приготування: 3 год. 20 хв
Якщо вам захотілося шашлику, а на вулиці дощ і негода - не впадайте у відчай. За допомогою цього рецепта можна приготувати смачний шашлик на сковороді.

Опис приготування:
Не завжди є можливість посмажити шашлики на природі, то погода заважає, то брак часу. але вихід є - скористайтеся рецептом приготування шашлику на сковороді з баранини. Шашлик, приготований на сковороді за смаковими якостями практично нічим не поступається тому, який приготовлений на вугіллі. Єдина відмінність - відсутність запаху диму. Але це не причина для того, щоб не готувати шашлик на сковороді. Отже, розповідаю, як приготувати шашлик на сковороді з баранини.
1. Для приготування шашлику на сковороді найкраще підійде грудинка або корейка. М'ясо необхідно вимити, злегка обсушити.
2. Нарізаємо м'ясо шматочками по 50-60 грам.
3. Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями.
4. Складаємо в глибокий посуд підготовлене м'ясо, цибулю. Солимо і перчимо. Можна додати й інші спеції. Все це добре перемішуємо і заливаємо гранатовим соком. Ставимо в холодильник години на півтори-два.
5. Нанизуємо м'ясо на шпажки і смажимо на вершковому маслі. Спочатку краще обсмажити м'ясо на великому вогні, до утворення рум'яної скоринки, а потім вогонь зменшити. Шашлики необхідно весь час повертати, щоб вони обсмажувалися рівномірно з усіх боків.
6. Коли ви обсмажити все шашлики, складіть їх один на одного в сковороду і підлі в неї трохи води. Закрийте кришкою і доведіть до готовності шашлики хвилин 20.

Смачного вам шашлику!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Баранина
Блюдо: Гарячі страви/Шашлик

Інгредієнти:
  • Баранина - 1 Кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 Штук
  • Сіль - 0,5 чайної ложки
  • Перець чорний мелений - 2-3 щіпок
  • Сік гранатовий - 100 Грам
  • Вершкове масло - 100 Грам

Кількість порцій: 5-6
Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Шашлик на сковороді з баранини самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Шашлик на сковороді з баранини - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 328   
Схожі рецепти страв з фото:
Шашлик з баранини
Шашлик по-американськи
Шашлик по-осетинською
Курячий шашлик з цибулею і цукіні
Шашлик з стегенець на сковороді
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.