Шашлик на сковороді з баранини![]() Час приготування: 3 год. 20 хв Якщо вам захотілося шашлику, а на вулиці дощ і негода - не впадайте у відчай. За допомогою цього рецепта можна приготувати смачний шашлик на сковороді. Опис приготування: Не завжди є можливість посмажити шашлики на природі, то погода заважає, то брак часу. але вихід є - скористайтеся рецептом приготування шашлику на сковороді з баранини. Шашлик, приготований на сковороді за смаковими якостями практично нічим не поступається тому, який приготовлений на вугіллі. Єдина відмінність - відсутність запаху диму. Але це не причина для того, щоб не готувати шашлик на сковороді. Отже, розповідаю, як приготувати шашлик на сковороді з баранини. 1. Для приготування шашлику на сковороді найкраще підійде грудинка або корейка. М'ясо необхідно вимити, злегка обсушити. 2. Нарізаємо м'ясо шматочками по 50-60 грам. 3. Цибулю чистимо, нарізаємо кільцями. 4. Складаємо в глибокий посуд підготовлене м'ясо, цибулю. Солимо і перчимо. Можна додати й інші спеції. Все це добре перемішуємо і заливаємо гранатовим соком. Ставимо в холодильник години на півтори-два. 5. Нанизуємо м'ясо на шпажки і смажимо на вершковому маслі. Спочатку краще обсмажити м'ясо на великому вогні, до утворення рум'яної скоринки, а потім вогонь зменшити. Шашлики необхідно весь час повертати, щоб вони обсмажувалися рівномірно з усіх боків. 6. Коли ви обсмажити все шашлики, складіть їх один на одного в сковороду і підлі в неї трохи води. Закрийте кришкою і доведіть до готовності шашлики хвилин 20. Смачного вам шашлику! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Баранина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Шашлик на сковороді з баранини самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Шашлик на сковороді з баранини - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 328