Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-полтавськи

Баклажани по-полтавськи

Баклажани по-полтавськи
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Приготувати баклажани по-полтавськи в домашніх умовах дуже просто. У мене на це йде не більше двох годин, разом з підготовкою овочів і самим процесом.

Опис приготування:
Спробувала якось баклажани по-полтавськи в домашніх умовах, ось тепер готую часто. Особливо влітку, коли овочі доступні, можна поекспериментувати. Ця страва просте і дуже смачне!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Баклажан - 2 Штуки
  • Помідор - 3 Штуки
  • часник - 2 зубчики
  • Сир - 100 Грам

Кількість порцій: 4

Як приготувати Баклажани по-полтавськи
Баклажани по-полтавськи 1. Приготування цієї страви почнемо з чистки баклажанів. По-перше, поріжте овоч, присолите його і залиште на деякий час, щоб пішла вся гіркота. Потім відіжміть їх небагато і ще раз обполосніть під водою. Баклажани по-полтавськи 2. Відправляємо їх смажитися на рослинній олії. Не забувайте помішувати. Баклажани по-полтавськи 3. Такого ж розміру нарізаємо помідори і відправляємо також смажитися до баклажанів. Тепер можна посолити і поперчити за смаком. Баклажани по-полтавськи 4. У самому кінці додайте до наших овочам видавлений часник. Все ретельно перемішайте і присипте зеленню. Я зазвичай використовую для цієї страви зелень петрушки. Баклажани по-полтавськи 5. Викладаємо на блюдо і притрушуємо тертим сиром. Вживати краще в гарячому вигляді, щоб відчути весь аромат овочів.

Тепер ви знаєте як приготувати домашній Баклажани по-полтавськи raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Баклажани по-полтавськи можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 415   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани по-абхазьки
Баклажани по-імеретинськи
Баклажани по-кубанських
Баклажани по-польськи
Баклажани по-новому
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.