Щука смажена![]() Час приготування: 30 хв Рецепт приготування смаженої щуки. Опис приготування: Смажену щуку добре подавати з смаженою або відварною картоплею, картопляним пюре, сметанним або рибним соусом, вареними овочами (зеленим горошком, цвітною капустою) або салатом зі свіжих овочів. Приготування: Очистити щуку, обрізати хвіст і голову і нарізати на скибочки. Посолити щуку, скропити лимоном і дати постояти протягом 10-15 хвилин. Розігріти олію у великій сковороді. Обваляти шматочки щуки в борошні і обсмажити в олії до золотистої скоринки з обох сторін. Готову рибу викласти на блюдо на листя салату, прикрасити шматочками лимона і зеленню. Відразу ж подавати. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Щука Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Щука смажена - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Щука смажена у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 339