Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-кубанських

Баклажани по-кубанських

Баклажани по-кубанських
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Дуже смачне і незвичайне блюдо - баклажани по-кубанських в домашніх умовах. Спробуйте приготувати баклажани за цим рецептом і не пошкодуєте. Навіть до святкового столу вони підійдуть якнайкраще.

Опис приготування:
Особливо в літній час я часто готую баклажани по-кубанських в домашніх умовах. Люблю дуже це блюдо, особливо приготоване за цим рецептом. Як відомо, способів приготування достатньо, але домашнім подобаються саме такі баклажани.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Баклажан - 2 Штуки
  • Цибуля - 1 Штука
  • Помідор - 2 Штуки
  • часник - 3 зубчики
  • Олія - ??50 Грам
  • Сіль, перець і зелень - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Баклажани по-кубанських
Баклажани по-кубанських 1. Набір продуктів для приготування цієї страви мінімальний. Баклажани краще брати середнього розміру. Баклажани по-кубанських 2. Овочі нарізаємо кільцями. Почніть з баклажанів: для початку наріжте їх посоліть і залиште на деякий час, щоб пішла гіркота. Баклажани по-кубанських 3. Помідори також нарізаємо і відправляємо на сковороду смажиться до готовності. Готуйте їх на слабкому вогні, щоб уникнути пригорання. Баклажани по-кубанських 4. Наступний етап - жарка лука. Його також доводимо до готовності і знімаємо з вогню. Баклажани по-кубанських 5. Ну, і в самому кінці смажимо баклажани. Краще не розрізати їх на половинки, а смажити кільцями, але це на ваш смак. Я роблю завжди по-різному. Баклажани по-кубанських 6. Тепер найважливіший етап - сервіровка страви. Першим шаром кладемо баклажан, зверху притрушуємо часником, потім помідори з цибулею і на завершення - зелень.

Візьміть собі на замітку як приготувати Баклажани по-кубанських. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Баклажани по-кубанських в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 359   
Схожі рецепти страв з фото:
Пекучі баклажани
Човники з баклажанів з овочами
Баклажани по-прованськи
Баклажани по-полтавськи
Баклажани по-польськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.