Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажан по-прованськи

Баклажан по-прованськи

Баклажан по-прованськи
Час приготування: 30 хв
Дуже вишуканий, але при цьому простий рецепт баклажана по-прованськи відмінно підійде для романтичної вечері на двох. Трохи пряне, апетитне і легке блюдо, яке пробуджує апетит і емоції!

Опис приготування:
Як бачите, незважаючи на свою вишуканість, це все ж дуже простий рецепт баклажана по-прованськи і я впевнена, він вам припаде до душі. Блюдо виходить дуже легке, ароматне і апетитне - ідеально для легкої вечері, правда? Так що давайте дізнаємося докладніше, як зробити баклажани по-прованськи!

Призначення: На вечерю/Романтична вечеря

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Країни Європи/Французька

Інгредієнти:
  • Баклажан - 1 Штука
  • М'який сир - 50 Грам (фета, козячий, бринза)
  • Білий хліб - 2 скибочки
  • часник - 3 зубчики
  • Петрушка - 50 Грам
  • Кедрові горішки - 2 чайні ложки
  • Олія оливкова - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Прованські трави - За смаком

Кількість порцій: 5-7

Як приготувати Баклажан по-прованськи
Баклажан по-прованськи 1. Баклажан нарізаємо невеликими брусочками. Баклажан по-прованськи 2. Хліб нарізаємо приблизно такими ж брусочками і обсмажити на олії. Баклажан по-прованськи 3. Натираємо кожну греночкі часником. Баклажан по-прованськи 4. Коли трохи охолоне - можна порізати хліб ще дрібніше, щоб в точності вийшли такі ж брусочки, як і з баклажана. Баклажан по-прованськи 5. Обсмажуємо баклажани на тій же сковороді разом з сіллю, перцем і вибраними приправами. Баклажан по-прованськи 6. Додамо зелень, перемішати і знімаємо з плити. Баклажан по-прованськи 7. Красиво сервіруємо, посипаємо шматочками сиру і кедровими горішками.

Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Баклажан по-прованськи в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Баклажан по-прованськи. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 265   
Схожі рецепти страв з фото:
Мідії по-прованськи
Курка по-прованськи
Дорада по-прованськи
Баклажани по-прованськи
Кабачки по-прованськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.