Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Толма річна

Толма річна

Толма річна
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Рецепт приготуванні річної толми. Дуже смачне, красиве, яскраве і популярне на Кавказі блюдо.Основнимі інгредієнтами цієї страви вірменської кухні є свіжі літні овочі, м'ясо і зелень.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Овочі/Баранина/Крупи/Рис
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська

Інгредієнти:
  • Свіжий базилік - 70 Грам
  • М'якоть баранини - 300 Грам
  • Рослинна олія - ??30 мілілітрів
  • Рис крупнозерний - 100 мілілітрів
  • Солодкий зелений перець - 5 Штук
  • Ріпчасту цибулю - 2 Штуки
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець мелений - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2,5 чайної ложки
  • Червоні помідори - 500 Грам
  • Кинза - 70 Грам
  • Баклажани - 500 Грам
  • Яловичина - 700 Грам
  • Часник - 4 Часточки

Кількість порцій: 6

Як приготувати Толма річна
Толма річна 1. У першу чергу приготуємо фарш. Через м'ясорубку перекручуємо м'ясо, для фаршу краще брати жирну яловичину, а до неї додавати свинину або баранину. Ми беремо яловичину - 70%, і баранину з жирком - 30%. Толма річна 2. Тепер до напівготовності відваримо круглий рис, воду сольем, а рис промиємо в холодній воді. Дрібно наріжемо цибулину і трохи кінзи (можна скористатися блендером). Все це додамо до м'яса. Толма річна 3. растолчем в ступці зіру, і разом з іншими спеціями, чорним перцем і сіллю додамо до м'яса. Фарш добре вимішуємо руками. Толма річна 4. Тепер займемося овочами. Верхівки перців відрізаємо, нутрощі виймаємо, так само очищаємо від нутрощів баклажани, вирізаємо у помідорів верхівки, і чайною ложкою акуратно вичищаємо серединку (викидати м'якоть не треба, а викладемо в мисочку). Овочі щільно і акуратно фаршируємо. Толма річна 5. Наливаємо в казанок рослинного масла, від дна приблизно на палець. Помідори, баклажани і перець укладаємо шарами. Вони повинні лежати досить щільно. Толма річна 6. Для заливки измельчим м'якоть помідорів, видавимо сюди часнику, додамо половину склянки води і трохи солі. Заллємо всім цим овочі, посиплемо зверху подрібненим базиліком, варити на середньому вогні. Після того, як закипить, зменшуємо вогонь і години півтори-два варимо із закритою кришкою.

У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Толма річна - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Толма річна в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Толма річна смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 236   
Схожі рецепти страв з фото:
Фаршировані кабачки
Баклажани з кабачками і помідорами
Люля-кебаб з яловичини
Баклажани по-Єреванський
Толма з яловичини
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.