Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Підберезники в духовці

Підберезники в духовці

Підберезники в духовці
Час приготування: 30 хв
Ви вже пробували і смажені і мариновані підберезники? А запечені в духовці? Ні? Обов'язково спробуйте! Мало того, що вони більш корисні, так вони ще й дуже смачні!

Опис приготування:
Рецепт відмінно підійде для гарячої страви на свято. Робиться за півгодини. Все що потрібно - це молоді підберезники, цибуля, вершки, борошно, сир і спеції.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Гриби/Підберезники
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Підберезники - 1 Кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Гірчиця - 1 Ст. ложка
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Олія оливкова - 2 ст. ложки
  • Сир твердий - 200 Грам
  • Борошно - 1 Ст. ложка
  • Кмин - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком

Кількість порцій: 5

Як приготувати Підберезники в духовці
Підберезники в духовці 1. Відберіть невеликі підберезники. Очистіть їх, промийте, відкиньте в друшляк і дайте їм висохнути. Під водою довго не тримайте, інакше гриби будуть гірчити. Підберезники в духовці 2. Наріжте цибулю півкільцями. Підберезники в духовці 3. У форму для випічки додайте оливкового масла, цибуля, гриби. Посипте кмином, сіллю і перцем. Можна додати будь-які ароматні трави для запаху. Поставте в духовку, нагріту до 200 градусів на 20 хвилин. Підберезники в духовці 4. Коли гриби стали трохи золотистими, значить прийшов час натерти сир і посипати їх, додати борошно, вершки і гірчицю. І поставити в духовку ще на 10 хвилин. Підберезники в духовці 5. Тепер, коли вершковий соус застиг, можна посипати страву петрушкою і подавати до столу! Смачного!
Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Підберезники в духовці гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Підберезники в духовці - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 395   
Схожі рецепти страв з фото:
Підберезники, смажені зі сметаною
Підберезники мариновані
Підберезники, смажені на зиму
Солоні підберезники
Підберезники у вершках
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.