Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Курка в перці

Курка в перці

Курка в перці
Час приготування: 1 ч. 30 хв
Запечена курка в болгарському перці. Блюдо незвичайне і незвичайне за своїми смаковими якостями. Запікається разом з цибулею, бобами і кінзою. Пропоную рецепт смачного і простого блюда.

Опис приготування:
Красиве блюдо - ці фаршировані куркою перці. Я фаршировану з червоним перчиком, але й інші різновиди болгарського перцю також відмінно підійдуть.

Крім свого привабливого вигляду, це блюдо також містить безліч корисних властивостей. І почесне місце по корисності серед всіх інгредієнтів займає саме чорна квасоля, яка славиться не тільки високим вмістом вітамінів А і В, але і солодкуватим приємним смаком.

Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Овочі/Птах/Курка/Перець/Куряче філе
Блюдо: Заготовки/Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Куряче філе - 300 Грам
  • Чорна квасоля - 1 Стакан
  • Солодкий болгарський перець - 3 Штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Кинза - За смаком
  • Сир твердий - 100 Грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Курка в перці
Курка в перці 1. Куряче філе спершу необхідно обсмажити на сковороді, приправивши його сіллю, перцем і спеціями. Приблизно 15 хвилин. Курка в перці 2. Поки курка обсмажується, поставте духовку розігріватися до 200 С. Курка в перці 3. У перців відрізаємо верхівки і витягуємо насіння. Курка в перці 4. У миску нарізаємо дрібно цибулю, висипаємо квасоля, додаємо трохи кінзи. Туди ж нарізаємо обсмажену курку шматочками середнього розміру. Курка в перці 5. Тепер накладаємо начинку всередину перцю і посипаємо тертим сиром. Курка в перці 6. Запікати перці слід протягом 45-60 хвилин. Подавати краще гарячими. Смачного!
Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Курка в перці - улюблене блюдо для багатьох людей.

Як приготувати Курка в перці в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 301   
Схожі рецепти страв з фото:
Курка по-єгипетські
Курка в соусі з помідорів і перців
Салат &Обжорка& з куркою
Фаршировані перці в пароварці
Курка у фользі на пару
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.