Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кабачки по-драгунського

Кабачки по-драгунського

Кабачки по-драгунського
Час приготування: 40 хв
Такі от кабачки по-драгунського в домашніх умовах готуються просто, а результатом буде відмінна закуска, ситна і ароматна!

Опис приготування:
Сподіваюся, вам такий рецепт приготування кабачків по-драгунського сподобається, адже готувати просто, а такий ситної закускою наїсться можна дуже добре навіть дорослому чоловікові. Так що не бійтеся, голодним ніхто не буде. Дізнайтеся, як зробити кабачки по-драгунського!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Кабачки - 2 Штуки
  • Морква - 1 Штука
  • Цибуля - 1 Штука
  • Рис - 2 Ст. ложки
  • Яловичина - 300 Грам
  • Сметана - 2 Ст. ложки
  • Олія - ??2 Ст. ложки
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 5-7

Як приготувати Кабачки по-драгунського
Кабачки по-драгунського 1. Підготуємо інгредієнти. Овочі миємо і чистимо, м'ясо розморозимо. Кабачки по-драгунського 2. Дві ложки рису заливаємо окропом і залишимо до розбухання. Кабачки по-драгунського 3. Робимо фарш. Змішаємо в блендері м'ясо, моркву і цибулю. Кабачки по-драгунського 4. А тепер змішаємо цей фарш із замоченим рисом. Солимо і перчимо. Кабачки по-драгунського 5. Кабачки ріжемо шматочками і вирізаємо з кожного серединку. Цю саму серединку домішали до фаршу. Кабачки по-драгунського 6. Фаршируємо кабачки фаршем. Можна посипати зверху тертим сиром. Кабачки по-драгунського 7. Запікаємо 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.

Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Кабачки по-драгунського, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Кабачки по-драгунського - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 202   
Схожі рецепти страв з фото:
Кабачки в мікрохвильовці
Запечені кабачки з рисом і фаршем
Кабачки фаршировані фаршем
Різотто з цукіні
Кабачки по-американськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.