Вовнянки смажені![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв На перший погляд гриби посмажити легко, але от як правильно посмажити вовнянки швидко, смачно і корисно? Хочу поділитися рецептом, який простий у виконанні. Спробуйте! Опис приготування: Це найпростіший рецепт для швидкого приготування волнушек. Але так як вовнянки вважаються умовно-їстівними грибами, їх не можна їсти без ретельної кулінарної обробки. Саме тому особливо важливо перед смаженням їх ретельно відварити в солоній воді. А після вже обсмажити з цибулею. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Волнушки Блюдо: Гарячі страви Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Волнушки смажені ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Спробуйте приготувати Волнушки смажені в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Волнушки смажені можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 320