Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Биточки з капусти

Биточки з капусти

Биточки з капусти
Час приготування: 15 хв
Думаєте, що капуста - вельми нудний овоч, з якого можна приготувати тільки салат? Поспішаю вас здивувати і запропонувати вам простий рецепт биточків з капусти в хрусткій скоринці.

Опис приготування:
Рецепт приготування биточків з капусти досить простий, незважаючи на досить несподіване виконання. Такі биточки можна подати як закуску або як гарнір до м'ясної страви.
1. Для початку необхідно вимити і просушити капусту. Якщо капуста молода і невелика, її можна нарізати тонкими кружечками вздовж усього качана. Стару капусту краще нашаткувати і злегка пом'яти руками, щоб вона була м'якше.
2. Посолити і поперчити капусту за смаком. При бажанні можна додати трохи спецій, свіжої або сушеної зелені.
3. Яйце збити в мисочці з дрібкою солі. Кружечки молодої капусти занурити в яєчну суміш (з нашаткованої сформувати биточки).
4. Потім обваляти в панірувальних сухарях. При бажанні можна зробити подвійну паніровці - ще раз занурити в яйце і сухарі.
5. На сковороді розігріти олію і відправити туди биточки. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

При бажанні биточки з капусти в домашніх умовах можна додатково згасити в соусі зі сметаною або томатами.


Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Капуста
Блюдо: Гарячі страви/Биточки
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Капуста - 500 Грам
  • Яйце - 1 Штука
  • Панірувальні сухарі - 100 Грам
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Перець - 1 Щіпка
  • Рослинна олія - ??2-3 ст. ложок

Кількість порцій: 8-10
Ви напевно не з чуток знаєте, що Биточки з капусти - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Биточки з капусти в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 362   
Схожі рецепти страв з фото:
Биточки з печериць
Биточки в мультиварки
Биточки по-селянськи
Биточки крабові
Биточки в сметанному соусі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.