Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Фабада

Фабада

фабаду
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Насичене, смачне, ситне і пряне печеня з різних м'ясних продуктів і квасолі - це головне блюдо на будь-якому іспанському столі. А з цим рецептом фабаду тепер і на вашому!

Опис приготування:
В Іспанії люблять годувати туристів фабаду - в ній часто поєднують багато видів м'ясних продуктів, а приїжджі намагаються відгадати, що туди саме додають. У наших умовах приготувати фабаду правильно буде коштує не дешево, якщо дотримуватися оригінальну рецептуру. Але рецептів фабаду в самій Іспанії існує досить багато, залежить від провінції. Тому можна і поекспериментувати з рецептом приготування фабаду самому!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Овочі/Боби/Квасоля
Блюдо: Гарячі страви/Печеня
Географія кухні: Країни Європи/Іспанська

Інгредієнти:
  • Квасоля - 500 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • часник - 3 зубчики
  • Паприка - 1 Ст. ложка
  • Шафран - 1 Щіпка
  • Хвіст свині - 1-2 Штук
  • Бекон - 350 Грам
  • Сосиски - 2 Штуки
  • Шинка - 300 Грам
  • Сіль, перець - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати фабаду
фабаду Замочіть попередньо квасоля. Сама назва фабада походить від назви квасолі, яка дуже популярна в Іспанії. Так як у нас її складно знайти, можна брати просто квасоля білу. фабаду Підготуйте м'ясо: якщо не знайдете хорошого свинячого хвоста, можна використовувати й іншу частину свині (і не тільки свинину взагалі). фабаду Подрібніть цибулю і часник, тушкуємо разом з квасолею в глибокій сковорідці. Додаємо спеції. При бажанні можна також додати томатну пасту. фабаду Тепер поріжте м'ясні інгредієнти і додаємо їх до квасолі. Тушкуємо все хвилин 40 на маленькому вогні з закритою кришкою. фабаду Коли все буде готово, дістаньте хвіст і зріжте саме м'ясо, потім додасте його в фабаду. Ось і готова наша фабада! Подавати можна просто з хлібом без гарніру, можна прикрасити зеленню. Смачного!
Цей смачний фабаду ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати фабаду з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити фабаду. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 149   
Схожі рецепти страв з фото:
Вегетаріанська чорна квасоля Чилі
Свинина із квасолею
Тефтелі з квасолі
Квасоля з грибами
Суп із стручків квасолі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.