Сьомга в мікрохвильовці![]() Час приготування: 15 хв Що може бути простіше, ніж приготувати сьомгу? Приготувати її у мікрохвильовці! Смачна, корисна риба не доставляє ніяких турбот господині, яка вирішила її приготувати. Просто - і божественно смачно. Опис приготування: Сьомга - смачна і дуже корисна риба. Вона сама по собі жирна, і тому при її готуванні використовується мінімум жирів. Готувати її дуже легко - під силу навіть недосвідченої господині або ледачому холостяку. Дуже простий рецепт приготування сьомги в мікрохвильовці дозволить вам заощадити свій час і зберегти всі корисні речовини в рибку. Це смачно, спробуйте! Рецепт сьомги в мікрохвильовці: 1. Рибу миємо. Промаківаем паперовим рушником. 2. Обсипаємо з усіх боків спеціями для риби (якщо у вас немає готового набору спецій - тоді скористайтеся своїми улюбленими спеціями). Солимо. 3. Дно посуду в якій будемо готувати злегка змащуємо олією і викладаємо в неї рибу. 4. Поливаємо рибку соком лимона і відправляємо в мікрохвильовку. 5. Включаємо піч на повну потужність на 5-7 хвилин. Якщо у вашій грубці є програма Риба - Включаємо її. Власне, ось і все - по закінченню цього часу риба буде готова. Подаємо сьомгу до столу або з картопелькою (мені так більше подобається), або з рисом. Можна зі свіжими овочами. Якщо є бажання - посипте готову сьомгу тертим сиром і поставте ще на хвилинку-другу в грубку. Призначення: На обід/На вечерю/Швидкий вечерю/Легка вечеря Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сьомга Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Сьомга в мікрохвильовці самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Сьомга в мікрохвильовці. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 526