Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » М'ясо тушковане з кабачками

М'ясо тушковане з кабачками

М'ясо тушковане з кабачками
Час приготування: 3 ч. 0 хв
М'ясо тушковане з кабачками дуже просто приготувати. Я люблю готувати страви, коли потрібно всі продукти завантажити і просто чекати, коли з-під кришки піде прекрасний аромат. І ласкаво прошу до столу!

Опис приготування:
М'ясо тушковане з кабачками готується не менше трьох годин. Причому сильний вогонь використовуйте тільки на самому початку, щоб довести воду з м'ясом до кипіння. А потім йде процес повільного гасіння та уварювання. При готовності овочів дістаньте шумівкою їх з каструлі, а м'ясу дайте згасити годину, півтори самостійно. Потім додайте назад овочі і покладіть томат. Я ще люблю використовувати дрібно порізану зелень. Успіхів і приємного апетиту!

Призначення: На обід/На вечерю/На природу

Основний інгредієнт:
М'ясо/Овочі/Яловичина/Кабачок
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Арабська

Інгредієнти:
  • М'ясо - 750 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • Кабачки - 6 Штук
  • Паста томатна - 20 Грам
  • Вода - 5 Літрів
  • Помідор - 3 Штуки
  • Сіль, перець - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати М'ясо тушковане з кабачками
М'ясо тушковане з кабачками М'ясо нарізати на шматки і помістити в каструлю. М'ясо тушковане з кабачками Додати воду, варити 10 хвилин. Додати кабачки і сіль. Варити на слабкому вогні. М'ясо тушковане з кабачками Коли кабачки стануть ніжними додати цибулю. М'ясо тушковане з кабачками Додати шматочки помідорів. М'ясо тушковане з кабачками Готові овочі витягніть з каструлі і злегка остудивши відправте в блендер. М'ясо тушковане з кабачками Поверніть подрібнені овочі в каструлю. М'ясо тушковане з кабачками Додайте томатну пасту і варіть на повільному вогні поки м'ясо не стане м'яким. М'ясо тушковане з кабачками Подайте м'ясо тушковане з кабачками з відвареною картоплею.

Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - М'ясо тушковане з кабачками. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити М'ясо тушковане з кабачками ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 247   
Схожі рецепти страв з фото:
Тушковане м'ясо в йогурті
Овочеве рагу з кабачками
Картопля з кабачками
Курка з кабачками
Паста з кабачками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.