М'ясо з грибами на сковороді![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв М'ясо з грибами на сковороді з даного рецептом дуже просте, але смачне і соковите блюдо. Готувати його будемо з свинини і грибів шиітаке (їх легко замінити печерицями). Опис приготування: Шиитаке - дуже популярні гриби в Китаї і в Японії, їх історія тривала. Як стверджують деякі історичні джерела, гриби шиітаке стали вживатися в їжу починаючи з0 2 сторіччя Нашої Ери. У нас це досить рідкісний гриб, але якщо він Вам попадається - беріть їх не замислюючись і готуйте страву за даним рецептом! :) М'ясо з грибами на сковороді - це досить тривіальне блюдо, але, правильно замаринувавши і обсмаживши м'ясо, блюдо з простого перетворюється в особливе. Приємний аромат і незабутні смак - ось чим відрізняється даний рецепт. Пробуйте. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Гриби/Шампіньйони/Шиитаке Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати М'ясо з грибами на сковороді ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати М'ясо з грибами на сковороді в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний М'ясо з грибами на сковороді, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою. |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 285