Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-польськи

Баклажани по-польськи

Баклажани по-польськи
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Давно хотіла приготувати баклажани по-польськи в домашніх умовах. Результат порадував, оскільки смак страви вийшов незабутнім. Тепер з появою баклажанів відразу ж готую цю страву.

Опис приготування:
Рекомендую всім цей рецепт, особливо тим, хто любить смажені овочі. Баклажани виходять смачними і м'якими, а часник і зелень доповнюють їх смак. Готувати їх швидко і легко!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Баклажан - 3 Штуки
  • Помідор - 4 Штуки
  • Перець салатний - 4 Штуки
  • Цибуля - 4 Штуки
  • часник - 4 зубчики
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - ??100 мілілітрів

Кількість порцій: 4

Як приготувати Баклажани по-польськи
Баклажани по-польськи 1. Починаємо з нарізки баклажанів. Я зазвичай шаткую їх кільцями середньої товщини, враховуючи їх ужарку. Баклажани по-польськи 2. Обвалюємо в борошно і відправляємо смажитися на рослинній олії. Обсмажуємо з двох сторін і викладаємо на блюдо. Баклажани по-польськи 3. Теж саме робимо і з болгарським перцем. Використовувати можна будь-які сорти солодкого перцю, навіть салатний. Баклажани по-польськи 4. Обсмажуємо перець також на рослинній олії. Викладаємо на блюдо, поверх баклажанів. Баклажани по-польськи 5. Не забудьте за часник-його краще подрібнити на землянку і змастити наші обсмажені овочі. Баклажани по-польськи 6. Ну, і на завершення цибулю. Я брала синій ріпчасту цибулю, нарізала його кільцями середньої товщини і відправляла смажиться також на олію. Баклажани по-польськи 7. От і все, наші баклажани по-польськи в домашніх умовах готові. Присипте зверху зеленню і подавайте як самостійне блюдо.

Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Баклажани по-польськи в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Баклажани по-польськи - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 387   
Схожі рецепти страв з фото:
Рулька по-польськи
Баклажани фаршировані овочами
Баклажани по-полтавськи
Баклажани по-кубанських
Баклажани по-новому
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.